Από τον Απόλλωνα, στη Λέτσε - Έπεσαν οι υπογραφές!

Από τον Απόλλωνα, στη Λέτσε - Έπεσαν οι υπογραφές!

Στην Λέτσε θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Χαραλάμπους.

Ο 16χρονος επιθετικός ήταν στις ακαδημίες του Απόλλωνα και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Χαραλάμπους υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ιταλική ομάδα και ενημέρωσε για αυτή την εξέλιξη με ανάρτηση του στα social media, όπου αναφέρει:

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και ευλογία που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο, όπως η Λέτσε. Η μητέρα και ο πατέρας μου θυσίασαν αμέτρητες ώρες, πρωινά και βραδιές, ατελείωτες διαδρομές και τόσες στιγμές από τη δική τους ζωή για ένα όνειρο που κανείς δεν εγγυόταν ότι θα γινόταν πραγματικότητα. Υπήρξαν μέρες που μόνο εκείνοι έβλεπαν τα δάκρυα, την σκληρή δουλειά και τις αμφιβολίες μου, κι όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να ελπίζουν, να προσεύχονται και να πιστεύουν σε μένα. Το να βλέπω σήμερα την περηφάνια τους, σημαίνει για μένα περισσότερα από το ίδιο το συμβόλαιο. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα χάρη στην αγάπη, την στήριξη και τις θυσίες τους. Θα το κουβαλάω αυτό στην καρδιά μου για πάντα και τους τα χρωστάω όλα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικό deal ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Ιστορικό deal ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ ανακοίνωσαν πως συμφώνησαν να πουλήσουν σχεδόν το 1/3 των μετοχών των reds σε κοινοπραξία επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει, μεταξύ άλλων, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος!