Φειδίας Παναγιώτου: «Μόλις έπιασα στα πράσα πολιτικούς να μην κάνουν τη δουλειά τους, τα έχω όλα σε βίντεο»

Φειδίας Παναγιώτου: «Μόλις έπιασα στα πράσα πολιτικούς να μην κάνουν τη δουλειά τους, τα έχω όλα σε βίντεο»

Ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση γύρω από τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται ορισμένες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο βίντεο, ο Κύπριος ευρωβουλευτής καταγράφει διαδικασία ψηφοφορίας στην αίθουσα της Ολομέλειας και σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ευρωβουλευτές καλούνται να εκφράσουν τη θέση τους.

Όπως υποστηρίζει, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις η ψηφοφορία πραγματοποιείται με ανάταση του χεριού, αντί να χρησιμοποιείται το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας που υπάρχει στις θέσεις των ευρωβουλευτών.

Το ζήτημα που θέτει ο Φειδίας Παναγιώτου αφορά ουσιαστικά την αξιοπιστία και τη διαφάνεια της διαδικασίας.

Η θέση του είναι ότι, όταν υπάρχει διαθέσιμο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής ψήφου, η χρήση του θα μπορούσε να διασφαλίζει με μεγαλύτερη σαφήνεια ποιος ευρωβουλευτής ψήφισε υπέρ, κατά ή απείχε.

Όπως αναφέρει στο εν λόγω βίντεο ανάμεσα σε άλλα ο Ευρωβουλευτής «έπιασα στα πράσα πολιτικούς να μην κάνουν τη δουλειά τους, τα έχω όλα σε βίντεο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η 11άδα της Πάφου για το ματς με την Σάλτσμπουργκ

Η 11άδα της Πάφου για το ματς με την Σάλτσμπουργκ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Πάφου, Ρικάρντο Σα Πίντο, για τον αποψινό (20:00) επαναληπτικό αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ, για τον 3ο προκριματικό του Europa League: