Άρης: Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία και επιστροφή στην Κύπρο

Άρης: Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία και επιστροφή στην Κύπρο

Την τελευταία προπόνηση επί Αυστριακού εδάφους πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Άρης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου:

Αύριο Πέμπτη ο Άρης θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Αυστριακή FC Liefering ολοκληρώνοντας και το τρίτο καμπ που διεξήχθη στην Αυστρία.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Αυγούστου, η αποστολή της ομάδας μας αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο μετά από την ολοκλήρωση τριών καμπ προετοιμασίας στο εξωτερικό, σε Λετονία, Πολωνία και Αυστρία, επιστρέφοντας μετά από 46 μέρες στην Κύπρο.

Το αυριανό φιλικό θα διεξαχθεί στο Σάλτσμπουργκ και θα αρχίσει στις 15:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου) και δε θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση.

Η FC Liefering η οποία τα τελευταία 12-13 χρόνια αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Αυστρίας, ενεργεί επί της ουσίας ως εκκολαπτήριο ταλέντων για λογαριασμό της Red Bull Salzburg. Αυτός είναι και ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της είναι κάτω των 20 ετών, αλλά με αρκετό ταλέντο για να διεκδικήσουν την άνοδο στην 1η κατηγορία, ή να ενταχθούν στην Red Bull Salzburg.

Για την ομάδα μας, εκτός από το αυριανό φιλικό θα είναι οι τραυματίες Βανά Άλβες, Παζέ, Γκάουσταντ και Λουκουμπάρ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τι συνέβη με τον Μουζακίτη των… 30+ εκ. ευρώ; Αυτό είναι το πραγματικό ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός!

Τι συνέβη με τον Μουζακίτη των… 30+ εκ. ευρώ; Αυτό είναι το πραγματικό ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός!

Ο Χρήστος Μουζακίτης πήρε την απόφαση, μετά από 11 χρόνια στον Ολυμπιακό, να αφήσει τους Πειραιώτες και να κάνει το μεγάλο… άλμα προς την Premier League και τη Χαλ.