Συγκλονιστικές στιγμές στην προπόνηση της Μίλαν: Παίκτες και σταφ τίμησαν την μνήμη του Φράνκο Μπαρέζι

Συγκλονιστικές στιγμές στην προπόνηση της Μίλαν: Παίκτες και σταφ τίμησαν την μνήμη του Φράνκο Μπαρέζι

O θάνατος του Φράνκο Μπαρέζι, προκάλεσε θλίψη στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Μίλαν με τις εικόνες από το Περθ της Αυστραλίας όπου προετοιμάζονται οι ροσονέρι να είναι συγκλονιστικές.

Πιο «φτωχό» είναι από το πρωί της Παρασκευής (31/7) το ιταλικό και κατ' επέκτασιν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού ο σπουδαίος Φράνκο Μπαρέζι «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο θρύλος της Μίλαν δεν θα βρίσκεται πια στην καθημερινότητα της ομάδας, όπως συνήθιζε, και αυτό θα αποτελέσει πλήγμα για τον σύλλογο της Λομβαρδίας.

Φυσικά η συγκεκριμένη είδηση έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της Μίλαν, που βρίσκεται στο Περθ της Αυστραλίας, όπου διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Συγκεκριμένα, στα social media της ομάδας αναρτήθηκε ένα βίντεο με όλα τα μέλη να σχηματίζουν έναν ανθρώπινο κύκλο, έχοντας τοποθετήσει στο κέντρο του γηπέδου τη φανέλα του Φράνκο Μπαρέζι με το θρυλικό «6», τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το απροσδόκητο χόμπι που «χαρίζει» 10 χρόνια ζωής - Και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο

Το απροσδόκητο χόμπι που «χαρίζει» 10 χρόνια ζωής - Και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο

Όχι, δεν είναι ούτε η γυμναστική ούτε το διάβασμα βιβλίων ούτε η συλλογή γραμματοσήμων.