Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως και να το κάνουμε το έχουμε στο «αίμα» μας σαν Κύπριοι φίλαθλοι να βάζουμε στο χείλος του γκρεμού τους προπονητές και να τους κρίνουμε πριν καν δούμε μάλιστα τα αποτελέσματα τους. Αυτό συνέβηκε και με την περίπτωση του πρώην Σέρβου τεχνικού της Ανόρθωσης που ακούει στο όνομα Σλάβο Μούσλιν και κλήθηκε να καθίσει την αγωνστική περίοδο 2009/10 στον «ηλεκτρικό» πάγκο της «Κυρίας».   Ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης και νυν της Εθνικής Σερβίας, το διάστημα που κλήθηκε να κοουτσάρει την ομάδα της Αμμοχώστου, πραγματικά έδειξε αρκετά καλό έργο, και μπορούμε να πούμε ότι η απομάκρυνση του από τον πάγκο της Ανόρθωση ήρθε κάπως απρόσμενα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία έφεραν έντονη αντίδραση από τον κόσμο της ομάδας. Με τον Μούσλιν η Ανόρθωση έκανε αρκετά καλά παιχνίδια, όμως κάποιοι βιάστηκαν να κρίνουν τον Σέρβο τεχνικό, όχι τόσο για το έργο του αλλά κυρίως για το στυλ του που διέθετε. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μια μεγάλη μερίδα φίλων της Ανόρθωσης κατηγορούσε τον Σλάβο Μούσλιν ότι ήταν «νωχελικός» (ήταν το στυλ του έτσι), και ότι κατά κάποιον τρόπο "κοιμόταν" στον πάγκο της «Κυρίας». Μετά λοιπόν την απομάκρυνση του από την Ανόρθωση, ο Σέρβος κόουτς πήρε τον δρόμο και μετακόμισε για τρία χρόνια στην Ρωσική Κράσνονταρ, για ένα χρόνο κάθισε στον πάγκο της Αμκάρ Περμ FC, ενώ το 2015 βρέθηκε να κοουτσάρει και την Βελγική, Σταντάρτ Λιέγης. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Μούσλιν σε όσους συλλόγους δούλεψε μετά την Ανόρθωση επιτέλεσε ένα αρκετά καλό έργο. Τα τελευταία χρόνια ο Σλάβο Μούσλιν προπονεί την Εθνική Σερβίας, με την οποία κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία επιτυχία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στην Ρωσία μετά από οκτώ… ναι καλά διαβάσατε μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, μια επιτυχία που φέρει και την υπογραφή του Μούσλιν, του άλλοτε «κοιμισμένου» προπονητή της Ανόρθωσης. Υ.Γ. Το πιο πάνω θα πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους του φίλαθλους εδώ στο νησί. Αρκετές φορές τρέχουμε να κρίνουμε, και να βγάλουμε λανθασμένα συμπεράσματα για ένα προπονητή πριν καν δούμε το έργο του στην ομάδα που αναλαμβάνει. Καλό είναι ο κόσμος και γενικά οι φίλαθλοι ανεξαρτήτως ομάδας και προτιμήσεων να μην είναι πάντα τόσο αυστηροί κριτές και να δίνουν πίστωση χρόνου αφήνοντας τον άλλο να δουλέψει για να δείξει το έργο του. Πάντως ο Μούσλιν μετά την επιτυχία της Εθνικής Σερβίας σίγουρα θα έχει βάλει γυαλιά σε πολλούς τώρα εδώ στο νησί.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ