ΕΛΛΑΔΑ: Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος σάρωσαν τα βραβεία στο World Cup!

ΕΛΛΑΔΑ: Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος σάρωσαν τα βραβεία στο World Cup!

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας και ο Στέλιος Αργυρόπουλος MVP του World Cup, μετά τον θρίαμβο της Ελλάδας.

Διπλή ελληνική διάκριση συνόδευσε την κατάκτηση του World Cup από την Εθνική πόλο, καθώς ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος και ο Στέλιος Αργυρόπουλος ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στη διοργάνωση του Σίδνεϊ.

Ο Τζωρτζάτος αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική παρουσία του κάτω από τα δοκάρια.

Ο διεθνής γκολκίπερ πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις τόσο στον ημιτελικό απέναντι στην Ιταλία όσο και στον μεγάλο τελικό με την Ουγγαρία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Για τη διάκρισή του παρέλαβε το σχετικό βραβείο, καθώς και χρηματικό έπαθλο 2.500 δολαρίων.

Πολυτιμότερος παίκτης του World Cup αναδείχθηκε ο Στέλιος Αργυρόπουλος. Ο αρχηγός της Εθνικής πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και έβαλε την υπογραφή του στον τελικό, πετυχαίνοντας το καθοριστικό γκολ στο φινάλε απέναντι στους Ούγγρους.

Οι διοργανωτές τού απένειμαν το βραβείο του MVP, ενώ και εκείνος έλαβε χρηματικό έπαθλο 2.500 δολαρίων.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο την πορεία της στο Σίδνεϊ. Τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου κοίταξαν στα μάτια την πανίσχυρη Ουγγαρία, επικράτησαν με 15-14 στον συγκλονιστικό τελικό και ανέβηκαν στην κορυφή του World Cup.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πάφος FC: Ξεκίνησε η προπώληση των για τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ - Όλες οι λεπτομέρειες

Πάφος FC: Ξεκίνησε η προπώληση των για τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ - Όλες οι λεπτομέρειες

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πάφος FC, ενημερώνει τον κόσμο της ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τη Χάιντουκ Σπλιτ, για τον Β' προκριματικό του Europa League.