Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Γκουαρδιόλα στην Εθνική Ιταλίας

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Γκουαρδιόλα στην Εθνική Ιταλίας

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας.

Αρνητική -όπως αναμενόταν- ήταν η απάντηση του Πεπ Γκουαρντιόλα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Όπως αναφέρει η έγκυρη Gazzetta Dello Sport ο Ισπανός, αφού ευχαρίστησε για την πρόταση, εξήγησε ότι έχει σκοπό να μείνει εκτός πάγκων για έναν χρόνο για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Πλέον η ιταλική ομοσπονδία κινείται για τις άλλες περιπτώσεις προπονητών που φαίνεται να έχουν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι από χθες υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αρνητική απάντηση του Γκουαρντιόλα αλλά επισημαίνοντας ότι ένας από τους λόγους είναι και το οικονομικό μέρος καθώς η πρόταση είναι πολύ μικρότερη από αυτή που εκείνος θα ήθελε.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόκριση δεν χάθηκε, αλλά η ΑΕΚ οφείλει να αλλάξει πολλά

Η πρόκριση δεν χάθηκε, αλλά η ΑΕΚ οφείλει να αλλάξει πολλά

Η ΑΕΚ δεν πήρε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όμως περισσότερο από την ήττα προβλημάτισε η συνολική εικόνα της ομάδας. Το 0-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο η εμφάνιση στην «ΑΕΚ Αρένα» έδειξε ότι οι Λαρνακείς έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους, αν θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.