ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Οι προπονήσεις και διασκέψεις στη Γεωργία

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Οι προπονήσεις και διασκέψεις στη Γεωργία

Οι προπονήσεις και διασκέψεις στη Γεωργίαενόψει του πρώτου αγώνα της Β’ προκριματικής φάσης του UEFA Conference League με αντίπαλο τη Ντίλα Γκόρι

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει το πρόγραμμα προπονήσεων και δημοσιογραφικών διασκέψεων ενόψει του πρώτου αγώνα της Β’ προκριματικής φάσης του UEFA Conference League με αντίπαλο τη Ντίλα Γκόρι ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (23/07, 19:00) στη Γεωργία.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Λοσάδα θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο χώρο συνεντεύξεων του Στάδιο Τενγκίζ Μπουρζανάντζε την Τετάρτη (22/07, 17:30) και στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Μαλεκκίδης.

Η προπόνηση της ομάδας μας θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε για 15 λεπτά».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ψάχνουν άλλους δύο για τη ληστεία-μαμούθ στη Λεμεσό - Τι «έκαψε» τους συλληφθέντες

Ψάχνουν άλλους δύο για τη ληστεία-μαμούθ στη Λεμεσό - Τι «έκαψε» τους συλληφθέντες

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον πέντε προσώπων, τα οποία συνελήφθηκαν σε σχέση με την υπόθεση ένοπλης ληστείας και της κλοπής χρηματικού ποσού και χρυσαφικών, που διαπράχθηκαν στις 8 Οκτωβρίου, σε οικία ζεύγους αλλοδαπών. Για την υπόθεση καταζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα.