Έριξε τριάρα στο ντέρμπι κι ανέβηκε τριάδα η Χαρτς
Μια «καταιγιστική» Χαρτς νίκησε 3-1 στην έδρα της Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου για την πέμπτη αγωνιστική της Scottish Premier κι ανέβηκε στην τρίτη θέση.




Μπορεί το πολυπόθητο τρόπαιο στο Last Dance του Μέσι, για το back-to-back που θα έμενε ανεξίτηλα γραμμένο στην ιστορία να μην ήρθε.
Μπορεί η 2η θέση να μη λέει τίποτα, αν και είναι απόλυτα τιμητική για την Αργεντινή στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια της οποίας υπερασπιζόταν το στέμμα που κατέκτησε το 2022.
Παρ’ όλα αυτά, ο Πρόεδρος της Αργεντινής θέλει να τιμήσει τον Σκαλόνι, τον Μέσι και τους υπόλοιπους ήρωες της εθνικής ομάδας που έφτασαν μέχρι και τον μεγάλο τελικό του φετινού τουρνουά.
Έτσι, ο Χαβιέρ Μιλέι, αποφάσισε να οριστεί εθνική αργία κάποια από τις προσεχείς ημέρες, την οποία θα επιλέξουν τα μέλη της «αλμπισελέστε».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις