Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού με τη Superbet

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού με τη Superbet

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις φανέλες για την σεζόν 2026/2027 με τη Superbet και φυσικά την υπογραφή της Adidas.

Σε μια ιδιαίτερα όμορφη και ατμοσφαιρική εκδήλωση στο Δημαρχείο Αθηνών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου 2026-27, συνδέοντας το ιστορικό βάρος του συλλόγου με την ταυτότητα της πόλης. Οι ποδοσφαιριστές του Τζέικομπ Νίστρουπ θα φορούν τις νέες φανέλες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το «τριφύλλι» να δίνει έμφαση σε παράδοση, αισθητική και σύγχρονο σχεδιασμό.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Μανωλιουδάκης, μιλώντας για τον δεσμό του Παναθηναϊκού με την Αθήνα. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και του εμπορικού διευθυντή του συλλόγου, Γιώργου Σταθόπουλου, που ανέδειξαν τη σημασία της νέας εποχής στο brand του Παναθηναϊκού.

 


Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις

Στη συνέχεια μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της SUPERBET, Γιάννης Καλαμβόκης, παρουσιάζοντας τη νέα συνεργασία ως κεντρικό χορηγό της ομάδας. Το λόγο πήρε και ο Διευθυντής της Adidas για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, τονίζοντας ότι η εταιρεία θα συνοδεύσει τον Παναθηναϊκό στο νέο του γήπεδο και στα 120 χρόνια ιστορίας, με νέες συλλογές που θα τιμούν το DNA του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις

Την παρουσίαση ολοκλήρωσαν οι «θρύλοι» του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας και Γιούρκας Σεϊταρίδης, μιλώντας για τις δικές τους εμπειρίες και το βάρος που κουβαλά κάθε φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη εμφάνιση είναι πράσινη, λιτή, με αχνές ρίγες και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στη Λεωφόρο και τη φράση «Εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση εδώ». Η δεύτερη είναι λευκή με πράσινο και σκούρο μπλε, ενώ η τρίτη είναι μαύρη με πράσινες και μωβ πινελιές, ολοκληρώνοντας μια τριπλέτα που συνδυάζει παράδοση και μοντέρνα αισθητική.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις




Το Live Streaming της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.