Οι διαιτητές των ματς της Ομόνοιας
Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές για τις δύο αναμετρήσεις της Ομόνοιας με τη Sint-Truidense. Στο πρώτο (εκτός έδρας) παιχνίδι οι ρεφ είναι Βούλγαροι και στη ρεβάνς Πολωνοί.




Ο 26χρονος επιθετικός βρέθηκε στο επίκεντρο της έντονης κριτικής μετά τη χαμένη ευκαιρία που είχε στην παράταση της αναμέτρησης με την Ελβετία, πριν η Κολομβία γνωρίσει τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ακολούθησε κύμα υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Καμπάς να προχωρά σε δημόσια έκκληση μέσω Instagram, ζητώντας να επικρατήσουν ο σεβασμός και η ψυχραιμία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Καμπάζ ανέφερε: «Κολομβία μου, ας μην ξεχάσουμε ποτέ τον σεβασμό. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις ή να νιώθουμε απογοήτευση και λύπη, όμως κανένα πάθος δεν δικαιολογεί το μίσος ή το να ζει κάποιος με φόβο».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η υπόθεση ξυπνά οδυνηρές μνήμες από το 1994, όταν ο Αντρές Εσκομπάρ δολοφονήθηκε λίγες ημέρες μετά το αυτογκόλ που συνέβαλε στον αποκλεισμό της Κολομβίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο των Ηνωμένων Πολιτειών, σε ένα από τα πιο τραγικά περιστατικά στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
🚨BREAKING: Colombian forward Jáminton Campaz is in hiding after receiving death threats over a missed shot
— Polymarket Sports (@PolymarketSport) July 12, 2026
Campaz kicked a shot over the cross bar, and Columbia was eventually eliminated on penalties pic.twitter.com/ECYCgUOuIR
Πηγή: tanea.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις