Αυτοί θα σφυρίξουν στα δύο ματς της Πάφου με την Ντίναμο Σίτι
Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα δύο παιχνίδια της Πάφου με την Ντίναμο Σίτι για τα πλέι-οφτου Conference League.




Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία του προημιτελικού ανάμεσα σε Νορβηγία και Αγγλία ο Άλφι-Ίνγκε Χάαλαντ.
Λίγη ώρα μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Νορβηγίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας δημοσίευση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για την εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποθεώσει τον Άγγλο μέσο, γράφοντας πως ήταν ξανά ο άνθρωπος της μεγάλης στιγμής για τα «Τρία Λιοντάρια». Κάτω από την ανάρτηση, ο Άλφι-Ίνγκε Χάαλαντ έγραψε: «Well done Bellingham and referee» («Μπράβο στον Μπέλιγχαμ και στον διαιτητή»).
Well done Bellingham and referee.
— Alfie Haaland (@alfiehaaland) July 11, 2026
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις