Γκοφ για το χαμένο drop shot στον ημιτελικό του Wimbledon: «Θα το σκέφτομαι απόψε...» (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Κόκο Γκοφ βρέθηκε έναν πόντο μακριά από τον πρώτο τελικό Wimbledon της καριέρας της, όμως ένα drop shot στο φιλέ άλλαξε τα πάντα.




Στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μαροκινός προπονητής στάθηκε στη φάση του πρώτου γκολ των «τρικολόρ», υποστηρίζοντας πως το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε προηγηθεί χέρι στη φάση πριν ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτελέσει, γεγονός που, όπως τόνισε, θα έπρεπε να οδηγήσει στην ακύρωση του γκολ.
«Κάποιοι παίκτες σταμάτησαν επειδή ήταν χέρι. Και υπήρξε ξεκάθαρα χέρι. Δεν ξέρω αν έπρεπε να καταλογιστεί. Δεν έχω ιδέα. Τελικά, ήταν μία ατομική ενέργεια από τον Κιλιάν Εμπαπέ που οδήγησε στο γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε.
Δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις βασικές αρχές μας και να διασφαλίσουμε ότι όταν έχουμε τραυματισμούς, θα υπάρχει μία πιο βαθιά δεξαμενή παικτών για να τραβάμε από εκεί», ανέφερε ο Ουαχμπί.
I thought they said that the Coach and the players are not complaining about the officiating 🤣🤣🤣 https://t.co/ctH6buutUt
— KOMBO™ (@ultimate_kombo) July 10, 2026
Πηγή: tanea.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις