Δεν έχει ξανασυμβεί live μπροστά στις κάμερες - Προπονητής λυγίζει από τα γέλια στη συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια απλή ερώτηση πριν από τη σέντρα μετατράπηκε σε ένα από τα πιο απρόσμενα στιγμιότυπα της πρεμιέρας της LaLiga.




Έχει ανακοινωθεί πριν μερικά 24ωρα ο Πορτογάλος Ντιόγο Γκόμες. Προσεχώς θα κλείσει και ο Κύπριος διεθνής Αντρέας Καρό, ο οποίος παίρνει το χαρτί ελευθερίας από την Χέρμανσταντ Ρουμανίας.
Δεν μπορεί να λεχθεί ότι προβάρει τα κίτρινα, αλλά είναι σε καλό δρόμο η περίπτωση του Βενεζουελάνου (έχει και Ισπανικό διαβατήριο) Μικέλ Βιλανουέβα (φωτό).
Ο 33χρονος στόπερ την περασμένη σεζόν ήταν στην Αλ Φαιχα της Σαουδικής Αραβίας (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ).
Υπάρχει ανάγκη για ακόμα έναν κεντρικό μπακ, οι τεχνικοί υπεύθυνοι είναι σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή από την κοινοτική αγορά, το όνομα του οποίου δεν διέρρευσε.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις