Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, μίλησε στο “Ομονοια Premium” για την επιτυχημένη έκδοση του Ομολόγου και τις προοπτικές του επενδυτικού Σχεδίου.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι κάποιες εταιρείες έχουν επενδύσει ποσά που ξεπερνούν σε κάποιες περιπτώσεις και τις 100.000 ευρώ και κάλεσε ξανά τον κόσμο του "τριφυλλιού" να επενδύσει στα μικρά ποσά των 500 και των 1000 ευρώ, την αγορά δηλαδή του ενός ή των δύο Ομολόγων, με στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα δημιουργήσει θετικές οικονομικές συνθήκες για να πετύχει η Ομόνοια τους φετινούς της στόχους!
Η ουσία είναι ότι μπορεί μεν τα ποσά που επένδυσαν κάποιες εταιρείες να είναι μεγάλα, αλλά ο απλός (που έχει όμως γεμάτο πορτοφάλι) κόσμος της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι αυτός που καλείται να βάλει ξανά "πλάτη" για να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο.
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS