Υπέγραψε στον Απόλλωνα για να κάνει τη διαφορά!

Υπέγραψε στον Απόλλωνα για να κάνει τη διαφορά!

Αρχές Αυγούστου οι γαλάζιοι είχαν συμφωνήσει με τον Μπράντον Τόμας, στις 02/08/25 ανακοινώθηκε το περσινό μπαμ!

Μερικές μέρες μετά ήρθε στο νησί μας, έβαλε τη φανέλα της ομάδας και απέδειξε ότι στον Απόλλωνα βρήκε κίνητρο.

Ήταν η όγδοη περσινή προσθήκη στο ρόστερ. Προηγήθηκαν οι Μπράουν, Λιούμπιτς, Καστέλ, Ροντίγκες, Σιήκκης, Γκασπάρ,ενω μετά τον Τόμας ακολούθησαν οι Μάρκοβιτς, Μαρσελίνο.

Στην πρώτη του σεζόν σκόραρε σε 11 ματς (9 στο πωτάθλημα, 2 στο κύπελλο) με την ομάδα της Λεμεσού να κερδίζει στα 10, ενώ δεν έχασε ποτέ .

Το μοτίβο συνεχίστηκε και με τα πρώτα ματς της νέας σεζόν στην Ευρώπη καθώς σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ντίλα Γκόρι, κάτι που έκανε και στη ρεβάνς. Στο δεύτερο ματς απέναντι στους Γεωργιανούς πέτυχε το πρώτο ευρωπαϊκό τέρμα του Απόλλωνα στην ιστορία του στο «Αλφαμέγα».

Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός ένα χρόνο μετά την ένταξη του στην οικογένεια του Απόλλωνα δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.


Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τον κορόιδευαν επειδή κρατούσε μετρητά στο πορτοφόλι του - η επιστήμη απέδειξε ότι είχε δίκιο

Τον κορόιδευαν επειδή κρατούσε μετρητά στο πορτοφόλι του - η επιστήμη απέδειξε ότι είχε δίκιο

Γιατί όσοι πληρώνουν με μετρητά ξοδεύουν λιγότερα; Νέες έρευνες δείχνουν ότι τα χαρτονομίσματα βοηθούν στον έλεγχο των εξόδων και προστατεύουν από τις παρορμητικές αγορές.