Πάνε κάμποσα χρόνια που ασχολούμαστε με το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού. Γι αυτό και θεωρούμε ότι ζούμε... ιστορικές στιγμές.
Χθες υπεγράφησαν τα συμβόλαια μεταξύ της ηγεσίας του ΚΟΑ και των τριών συλλόγων της πόλης, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου στο Παλε Ντε Σπορ, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η προκήρυξη ευρωπαϊκού διαγωνισμού προσφορών.
Ξέρετε, με το συνεχές "τρενάρισμα" των εξελίξεων που προέκυπτε τα τελευταία χρόνια, εμείς οι δημοσιογράφοι, φοβόμασταν να χρησιμοποιούμε τη φράση "μπαίνει το νερό στ' αυλάκι".
Η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι διαδικασίες, όσο αυτή τη φορά.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Άντε και με το καλό... να δούμε και τις μπουλντόζες εκεί στο Κολόσσι.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.