Κλείνει με ελευθέρα μεταγραφή τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο
Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ελλαδικών ιστοσελίδων, ο Αστέρας AKTOR είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ Αθηνών, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου.




Ο Χάρι Κέιν έφτασε στα 5 τέρματα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο με τα δυο... λυτρωτικά που πέτυχε απέναντι στο Κονγκό για το 2-1 της Αγγλίας και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Κι αν η κίνηση, η αποφυγή του μαρκαρίσματος και η κεφαλιά με κατεύθυνση στο γκολ της ισοφάρισης ήταν αρκετά εντυπωσιακή, ο τρόπος που ολοκλήρωσε την ανατροπή είναι για... Όσκαρ.
Ο δεινός σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου, από τη στιγμή που γίνεται αποδέκτης της μπάλας από τον Άντονι Γκόρντον, δεν κοιτάζει ούτε μια φορά την εστία!
Δεν σηκώνει καν το κεφάλι, απλά ανοίγει χώρο για να γυρίσει όσο περισσότερο γινόταν το κορμί του και εξαπολύει το σουτ που πάει στο «παραθυράκι» και ο Κονγκολέζος κίπερ αδυνατεί να κάνει την παραμικρή προσπάθεια απόκρουσης!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις