Καιρός δύο ταχυτήτων: Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Καιρός δύο ταχυτήτων: Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ στους Παφίτες από τη «Θύρα 5»: «Να μην υπάρχει στιγμή ησυχίας, να κάνουμε το γήπεδο εχθρικό για τον αντίπαλο»

ΚΑΛΕΣΜΑ στους Παφίτες από τη «Θύρα 5»: «Να μην υπάρχει στιγμή ησυχίας, να κάνουμε το γήπεδο εχθρικό για τον αντίπαλο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφος FC εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ενόψει του αυριανού (13/08, 20:00) επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ, για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

BEST OF THEMASPORTS