Μουντιάλ 2026: Οι τέσσερις Εθνικές ομάδες που κρατούν ακόμη απαραβίαστη την εστία τους

Μουντιάλ 2026: Οι τέσσερις Εθνικές ομάδες που κρατούν ακόμη απαραβίαστη την εστία τους

Μόλις τέσσερις Εθνικές ομάδες έχουν καταφέρει να κρατήσουν το απόλυτο στην άμυνα μετά από δύο αγωνιστικές στη διοργάνωση, με τη Γκάνα να αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της λίστας.

Μπορεί το Μουντιάλ να έχει ήδη προσφέρει αρκετά γκολ και παραστάσεις από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, ωστόσο μόλις τέσσερις ομάδες έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.

Η κάτοχος του τίτλου, Αργεντινή, δείχνει για ακόμη μία φορά τη γνώριμη αγωνιστική της συνέπεια. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι επικράτησε με 3-0 της Αλγερίας στην πρεμιέρα και ακολούθησε το 2-0 επί της Αυστρίας, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα στην επίθεση με εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η πορεία της Γκάνας. Τα «Μαύρα Αστέρια» λύγισαν τον Παναμά με 1-0 στην πρεμιέρα και στη συνέχεια άντεξαν απέναντι στην ασφυκτική πίεση της Αγγλίας, αποσπώντας πολύτιμη λευκή ισοπαλία (0-0) στη Βοστώνη, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτους τους δίνει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο γκρουπ των ομάδων με μηδέν παθητικό βρίσκεται και το Μεξικό. Οι οικοδεσπότες ξεκίνησαν ιδανικά το τουρνουά με νίκη 2-0 επί της Νότιας Αφρικής και συνέχισαν με το 1-0 απέναντι στη Νότια Κορέα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρουσία τους στη φάση των «32».

Τέλος, η Ισπανία συγκαταλέγεται επίσης στις ομάδες που δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ. Η «φούρια ρόχα» έμεινε στο 0-0 με το Πράσινο Ακρωτήρι στην πρεμιέρα, αλλά απάντησε εμφατικά στη δεύτερη αγωνιστική, διαλύοντας με 4-0 τη Σαουδική Αραβία και επιβεβαιώνοντας την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

H Μπιάνκα Σενσόρι απολαμβάνει το κερασάκι μιας τούρτας φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H Μπιάνκα Σενσόρι απολαμβάνει το κερασάκι μιας τούρτας φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αφορμή για την προκλητική εμφάνιση το πάρτι γενεθλίων του φωτογράφου μόδας Gadir Rajab.