Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Γνωστό έγινε το ζευγάρι, από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από... ζόρικο και συνάμα απαιτητικό ζευγάρι θα προκύψει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά την κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν, ο «δικέφαλος του βορρά» κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ντινάμο Κιέβου-Κλουζ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για δύο ομάδες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Οι Ουκρανοί σίγουρα είναι μια παραδοσιακή δύναμη, αλλά και μια ομάδα που θέλει να πάρει από τον ΠΑΟΚ τον Τόμας Κετζιόρα.

To καλό στην περίπτωση της Ντινάμο Κιέβου είναι πως δεν παίζει στη φυσική της έδρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που μαίνεται με τη Ρωσία, ενώ την ίδια ώρα οι Ρουμάνοι τερμάτισαν 3οι στο πρωτάθλημά τους και αποτελούν ένα σφιχτό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο.

Το αντάμωμα μεταξύ Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ θα γίνει στις 09/07 στην Πολωνία και η ρεβάνς στη Ρουμανία μία εβδομάδα αργότερα (16/07).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με την Πάκσι ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό του Conference League

Με την Πάκσι ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό του Conference League

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ουγγρική Πάκσι στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.