Οι αναφορές Παπασταύρου που δεν «πουλάνε»…

Οι αναφορές Παπασταύρου που δεν «πουλάνε»…

Το «μαγαζί» ποδοσφαιρική Ομόνοια μια χαρά πάει. Αγωνιστικά και οικονομικά…

Ο άνθρωπος που αποτελεί την κεφαλή στην διαχείριση του, λογικό είναι να ψάχνει τρόπους για αύξηση των εσόδων της πράσινης εταιρίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν χθες σε καφέ-μπαρ στην Λάρνακα.

Ο Παπασταύρου, όποτε του «ανοίξει» κάποιος κουβέντα, δεν το κρύβει ότι ελπίζει όσο περνούν τα χρόνια, ότι θα λειτουργήσει καλύτερα και η Ομοσπονδία. Είχε κάμει μια νύξη, πριν μερικές μέρες στη συνέντευξη του στο κανάλι «Άλφα», ότι λίγο – πολύ, στο τέλος της ημέρας δεν βοηθά κάποιες ομάδες η ΚΟΠ, όταν έμμεσα ή άμεσα «μπαίνει εγγυήτρια» για να κάνουν δάνεια.

Τούτη η παράμετρος, αφορά βασικά την προείσπραξη τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Κάτι που γινόταν περισσότερο, κατά την προεδρία του Γιώργου Κούμα.

Είχε πει χαρακτηριστικά στον «Άλφα» ο μίστερ Σταύρος, για το ότι «η ΚΟΠ βοηθά κάποιες ομάδες να βγάζουν μεγαλύτερο λάκκο», εννοώντας προφανώς τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς που έχουν κάθε χρόνο.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πήρε τον τσέχικο «εμφύλιο» και στέφθηκε νέα Βασίλισσα του Wimbledon η Νόσκοβα!

Πήρε τον τσέχικο «εμφύλιο» και στέφθηκε νέα Βασίλισσα του Wimbledon η Νόσκοβα!

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση η Λίντα Νόσκοβα επικράτησε με 2-1 σετ της συμπατριώτισσάς της, Καρολίνα Μούχοβα, κατακτώντας το Wimbledon και τον πρώτο τίτλο Grand Slam της καριέρα της!