Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την απόφαση του εφετείου θα είναι αναγκασμένος να παρακολουθήσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας του, όχι από τον πάγκο αλλά από την κερκίδα.
Ο Κύπριος Κόουτς, έχει φροντίσει όλες αυτές τις μέρες να μεταφέρει αυτά που θέλει ο ίδιος στους παίκτες του, και ταυτόχρονα θα δώσει τις απαραίτητες οδηγίες στο «δεξί» του χέρι τον Περικλή Παπαπαναγή, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί έτοιμος και να
«χτυπήσει» τα δύο επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης φυσικά αυτό με την Ανόρθωση.
Μπορούμε κάλλιστα να χαρακτηρίσουμε άτυχο τον Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς δεν θα έχει την δυνατότητα και την ευκαιρία να ζήσει τα παιχνίδια της ομάδας του με Ανόρθωση και Άρη Λεμεσού
από τον αγαπημένο του πλέον τόπο, που δεν είναι άλλος από τον πάγκο.
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 21:20
Ανάρτηση από το ΑΠΟΕΛ με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Ρόσα και με μια ερώτηση να συνοδεύει την φωτογραφία.
15/09 @ 20:43
Στο 67' ο Τρούγιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 με το δεξί για την ΕΝΥ κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.
15/09 @ 19:42
Στο 15' ο Τσεμπάκ έκανε το γύρισμα από δεξιά ο Μπαχάσα την ασίστ και ο Μπούτνικ με δεξί πλασέ έκανε το 1-0.
15/09 @ 19:22
Η Ομόνοια Αραδίππου τίμησε την μνήμη του Πάρη Παρασκευά ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών βυθίζοντας στο πένθος την κοινότητα της Αραδίππου.
15/09 @ 16:52
Ο ΑΠΟΕΛ δημοσίευσε βίντεο από το σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι...
15/09 @ 21:11
Ο Εθνικός ανέδειξε τις αδυναμίες της ΑΕΛ στην αμυντική συμπεριφορά και ο Πάολο Τραμετσάνι καλείται να θυμηθεί τον... εαυτό του όταν χρειάστηκε να βελτιώσει τον συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού στην καριέρα του ως προπονητής.
BEST OF THEMASPORTS