Ραούλ Χιμένες: Από το «φλερτ» με τον θάνατο, σκόρερ στην πρεμιέρα για το Μεξικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραούλ Χιμένες: Από το «φλερτ» με τον θάνατο, σκόρερ στην πρεμιέρα για το Μεξικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ραούλ Χιμένες είναι ένας νικητής της ζωής.

Κάνει αυτό που αγαπάει και το κάνει στο υψηλότερο επίπεδο. Κι ας ήταν οι γιατροί απαισιόδοξοι όχι για το αν θα ξανάπαιζε ποδόσφαιρο μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχαν, αλλά και για το αν θα ζούσε! Κι όμως έφτασε να είναι εκείνος που «υπέγραψε» το τελικό 2-0 του Μεξικού επί της Νοτίου Αφρικής στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2026.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από έξι χρόνια ο Ραούλ Χιμένες ως παίκτης της Γουλβς, σε αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, υπέστη τραυματισμό που του προκάλεσε σοβαρό κάταγμα στο κρανίο!

Τελικά τους διέψευσε, επέστρεψε στα γήπεδα συνεχίζοντας να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο παίζοντας με τη Γουλβς, ενώ ακολούθησε μια τριετία στη Φούλαμ, προτού επιστρέψει στους αγαπημένους του «Λύκους» υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για 2+1 έτη.

Κι όχι μόνο παίζει στην Αγγλία, αλλά στα 35 του κλήθηκε στην ύψιστη διοργάνωση που μπορεί να μετάσχει ένας ποδοσφαιριστής, στο Μουντιάλ. Με τον Κινόνες να έχει κάνει το 1-0 από το 9′ για τους Μεξικανούς στην πρεμιέρα, κόντρα στη Νότια Αφρική, ο Ραούλ Χιμένες «σφράγισε» τη  νίκη των συνδιοργανωτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου διαμορφώνοντας στο 67′ το 2-0 για τη χώρα του.

Οπως ήταν φυσιολογικό ξέσπασε σε δάκρυα αφότου σκόραρε και μέσα βαθιά συγκίνηση αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν από λίγο καιρό. Ήταν η απόλυτη ευτυχία για έναν νικητή της ζωής και του αθλητισμού.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκ στα Τελωνεία - Μυστήριο με δέμα προς Μονή της Κύπρου: Βρήκαν γλειφιτζούρια κάνναβης και προϊόντα μαϊμού - Βίντεο

Σοκ στα Τελωνεία - Μυστήριο με δέμα προς Μονή της Κύπρου: Βρήκαν γλειφιτζούρια κάνναβης και προϊόντα μαϊμού - Βίντεο

Μεγάλη ποσότητα γλειφιτζουριών κάνναβης αλλά και προϊόντων που φέρονται να αποτελούν απομιμήσεις γνωστών εμπορικών σημάτων εντόπισαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, έπειτα από έλεγχο σε τρία εμπορευματοκιβώτια που έφτασαν στην Κύπρο από την Ελλάδα.