Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην αποκάλυψη πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε «δώσει τα χέρια» με την Τότεναμ το μακρινό 1984, ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, προχώρησε ο Ίρβιγκ Σόλαρ.
Ο λόγος για τον άλλοτε πρόεδρο των «σπιρουνιών», ο οποίος στο νέο του βιβλίο «White Hart Lane - The Spurs Glory Years», αποκάλυψε πως ο πρώην Σκωτσέζος προπονητής, τα είχε βρει με τους Λονδρέζους, με την συμφωνία να μην ολοκληρώνεται ποτέ.
Αναλυτικά ο Σόλαρ έγραψε στο βιβλίο του, πως το 1984 μετά από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την πλευρά του «Φέργκι», είχαν συμφωνήσει να αναλάβει τον πάγκο των Spurs, με τον Σερ Άλεξ στην συνέχεια, να μην τηρεί τον λόγο του, παραμένοντας για άλλα δυο χρόνια στην Αμπερντίν.
Επίσης, ο άλλοτε «ισχυρός άντρας» της Τότεναμ συμπλήρωσε, πως μέχρι σήμερα, ο Φέργκιουσον, που στην συνέχεια κατέληξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλάζοντας τον «χάρτη» του αγγλικού ποδοσφαίρου, δεν του εξήγησε ποτέ τους λόγους για τους οποίους αθέτησε την μεταξύ τους συμφωνία, βγάζοντας πολλές «θεωρίες συνωμοσίας».
england365.gr
Με τρεις αγώνες αρχίζει η δράση στο Κύπελλο Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
BEST OF THEMASPORTS