Ρεάλ Μαδρίτης: Ακυρώθηκαν 400 ψηφοδέλτια υπέρ Πέρεθ - ΧΑΟΣ στην εκλογική διαδικασία!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ακυρώθηκαν 400 ψηφοδέλτια υπέρ Πέρεθ - ΧΑΟΣ στην εκλογική διαδικασία!

Χάος στις εκλογές της Ρεάλ, καθώς 400 ψηφοδέλτια υπέρ Πέρεθ ακυρώθηκαν λόγω διπλής σφραγίδας, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση και έντονο προβληματισμό, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται.

Ένα χαοτικό σκηνικό διαμορφώθηκε στις εκλογές για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς 400 ψηφοδέλτια υπέρ του Φλορεντίνο Πέρεθ ακυρώθηκαν λόγω διπλής σφραγίδας, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση και καθυστέρηση στη διαδικασία.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, τα μέλη του συλλόγου προσέρχονταν στις κάλπες, με τον εκλογικό παλμό να είναι έντονος και τη συμμετοχή αυξημένη. 75.219 μέλη είχαν δικαίωμα ψήφου, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με τις εκλογές του 2000.

Η ακύρωση των ψηφοδελτίων προκάλεσε σημαντικό «μπλοκάρισμα» στη ροή της διαδικασίας, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι η βραδιά θα είναι μακρά και η καταμέτρηση χρονοβόρα.

Παρά το απρόοπτο, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο Πέρεθ δεν φαίνεται να απειλείται, με τη διαφορά του από τον Ενρίκε Ρικέλμε να παραμένει μεγάλη -ωστόσο τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει να επιβεβαιωθούν από τον σύλλογο.

Ο 79χρονος παράγοντας διεκδικεί νέα θητεία έως το 2030, με στόχο να επαναφέρει τη Ρεάλ στις επιτυχίες μετά από δύο σεζόν χωρίς τίτλους.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ στην ευρώ-πρεμιέρα της Πρωταθλήτριας Ομόνοιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ στην ευρώ-πρεμιέρα της Πρωταθλήτριας Ομόνοιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 14000 οπαδοί της Ομόνοιας δίνουν βροντερό παρών απόψε στο ΓΣΠ, για να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη νέα σεζόν, απέναντι στην Καϊράτ!