Γιαννακόπουλος: «Ακατανόητη ασυλία σε Μπαρτζώκα - Ο Αταμάν δεν κάνει ούτε τα μισά και αποβάλλεται κάθε δύο εβδομάδες»

Γιαννακόπουλος: «Ακατανόητη ασυλία σε Μπαρτζώκα - Ο Αταμάν δεν κάνει ούτε τα μισά και αποβάλλεται κάθε δύο εβδομάδες»

Για διαφορετικά μέτρα και σταθμά όσον αφορά στην αντιμετώπιση των δύο προπονητών από τους διαιτητές, μίλησε σε δήλωση του στο ημίχρονο ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.

Επίσημη τοποθέτηση για τη διαιτησία -και συγκεκριμένα για το πώς αντιμετωπίζει τους προπονητές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού- έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά την είσοδό του στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί, που προκάλεσε την προειδοποίηση των ρέφερι για διακοπή του αγώνα, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ έκανε δήλωση στο ημίχρονο.

Σε αυτή λοιπόν ανέφερε συγκεκριμένα:

«Τον κόουτς Αταμάν τον αποβάλλουν κάθε δύο εβδομάδες, ενώ δεν κάνει ούτε τα μισά σε σχέση με τον Μπαρτζώκα, ο οποίος απολαμβάνει μιας ακατανόητης ασυλίας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Κούκου-Κουκουρέγια»: Ο Ισπανός μπακ είπε ξανά το viral τραγούδι του!

«Κούκου-Κουκουρέγια»: Ο Ισπανός μπακ είπε ξανά το viral τραγούδι του!

Το έκανε ξανά ο Κουκουρέγια. Στη φιέστα της Ισπανίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο 27χρονος μπακ πήρε το μικρόφωνο και είπε το τραγούδι που είχε προκαλέσει διάφορα σχόλια προ διετίας.

BEST OF THEMASPORTS