«Ο Ρονάλντο θα ευνοηθεί όπως ακριβώς ευνοήθηκε και ο Μέσι στο Κατάρ» - Ποιος... «κάρφωσε» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

«Ο Ρονάλντο θα ευνοηθεί όπως ακριβώς ευνοήθηκε και ο Μέσι στο Κατάρ» - Ποιος... «κάρφωσε» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο, πρώην αρχηγός της εθνικής Ουρουγουάης εξέφρασε τις... ανησυχίες του σχετικά με τη διαιτησία ενόψει Μουντιάλ 2026, τονίζοντας την εύνοια που θα χαίρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Ουρουγουάη, ο Ντιέγκο Λουγκάνο, μέσα από δηλώσεις του στο ESPN Brazil, άφησε αιχμές για τον τρόπο διαιτησίας που αναμένεται να ακολουθηθεί στο Μουντιάλ του 2026.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο σταρ της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο θα ευνοηθεί ακριβώς όπως ευνοήθηκε και ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Πορτογαλία, ίσως λίγο περισσότερο από τους άλλους, γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει πέναλτι υπέρ του, όπως είχε ο Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ. Δεν το έχω ξεχάσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Ρονάλντο θα έχει πέναλτι υπέρ του, όπως είχε και ο Μέσι το 2022. Είναι γεγονός. Η Αργεντινή βοηθήθηκε για να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια, επειδή κέρδισε αρκετά πέναλτι που ήταν τραβηγμένα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι καλλονές Πριγκίπισσες της Ισπανίας έχουν βγάλει την ίδια φωτογραφία δύο φορές με 16 χρόνια διαφορά

Οι καλλονές Πριγκίπισσες της Ισπανίας έχουν βγάλει την ίδια φωτογραφία δύο φορές με 16 χρόνια διαφορά

Η μία ονομάζεται Λεονόρ και η άλλη Σοφία. Είναι οι κόρες του Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε. Όταν η «Ρόχα» έραψε το πρώτο αστέρι ήταν μωρά και σήμερα ολόκληρες γυναίκες!

BEST OF THEMASPORTS