Ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη, φέρεται να είναι σε ακτίνα συμφωνίας με τους γαλαζοκίτρινους, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο «Αλφαμέγα» να συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.
Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί οριστικά η συμφωνία αφορά ορισμένες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη διευθέτηση του συμβολαίου του με τον Άρη. Πρόκειται, ωστόσο, για ζητήματα τα οποία δεν φαίνεται να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στις εμπλεκόμενες πλευρές, με την εκτίμηση να είναι πως θα βρεθεί σύντομα η χρυσή τομή.
Εφόσον δεν προκύψει κάποια απρόοπτη εξέλιξη, ο Γκομίς αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικές προσθήκες της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, προσθέτοντας εμπειρία, ποιότητα και λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.