Έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε το διπλό deal!

Έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε το διπλό deal!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ, ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Ανδρέα Παρασκευά και Γιώργο Ναούμ για τα επόμενα δύο χρόνια!

Αναλυτικά:

«𝟐𝟎𝟐𝟖 🔰

Η ΑΕΚ LARNACA FC LTD είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Παρασκευά και τον Γιώργο Ναούμ για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει την πορεία του στην ομάδα μας, συμπληρώνοντας πλέον έξι σεζόν παρουσίας στην ΑΕΚ. Με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 8 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας.

Προϊόν των Ακαδημιών, ο διεθνής μεσοεπιθετικός συνεχίζει να αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του Κυπριακού κορμού της ομάδας μας. Από την ένταξη του στην 1η ομάδα το 2019 έχει καταγράψει 87 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τους εύχεται κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλός Χάαλαντ και ξεκίνημα με το δεξί για τη Νορβηγία κόντρα στο Ιράκ

Διπλός Χάαλαντ και ξεκίνημα με το δεξί για τη Νορβηγία κόντρα στο Ιράκ

Η Νορβηγία επικράτησε 4-1 του Ιράκ στην πρεμιέρα του 9ου ομίλου του Μουντιάλ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.