ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πολύ ΑΣΧΗΜΕΣ εικόνες στον τελικό Απόλλων-Πάφος μετά τα γκολ - Αψιμαχίες, κόκκινες και ρίψη φωτοβολίδων

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πολύ ΑΣΧΗΜΕΣ εικόνες στον τελικό Απόλλων-Πάφος μετά τα γκολ - Αψιμαχίες, κόκκινες και ρίψη φωτοβολίδων

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου μετά τα δύο γκολ της Πάφου στα τελευταία λεπτά.

Στο 84ο λεπτό ο Ζάζα άνοιξε το σκορ και ακολούθησε μεγάλη ένταση με τον Μπρούνο να κάνει μια κίνηση μπροστά από την κερκίδα των Απολλωνιστών και να πέφτουν αντικείμενα ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε σύρραξη με Σα Πίντο και τους πάγκους των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας και να αποβληθεί ο προπονητής της Πάφου.

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από μερικά λεπτά, με την Πάφο να σκοράρει στο 90+2' όμως δύο λεπτά μετά είχαμε ρίψη φωτοβολίδων από την κερκίδα του Απόλλωνα και τον πορτιέρο της Πάφου Γκορτέρ να βρίσκεται στο έδαφος. Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή συνεχίστηκε ο τελικός και ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο αλλά με την Πάφο Κυπελλούχο.

Την κόκκινη κάρτα είδαν επίσης οι Μίμοβιτς (Πάφος), Στυλιανού (Απόλλων) και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου του Απόλλωνα.

Στη δεύτερη διακοπή λίγο πριν το φινάλε του αγώνα προκλήθηκε νέο επεισόδιο και ο Ιταλός διαιτητής απέβαλε τους Τόμας και Κορέια για μεταξύ τους αψιμαχία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.