ΑρχικήΠΑΦΟΣΣΑ ΠΙΝΤΟ: « Ρίσκαρα πολλά για να έρθω να υπογράψω για ένα μήνα - Αν είναι στο χέρι μου, θέλω να μείνω» - Τι είπε για την αποβολή του (ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΑ ΠΙΝΤΟ: « Ρίσκαρα πολλά για να έρθω να υπογράψω για ένα μήνα - Αν είναι στο χέρι μου, θέλω να μείνω» - Τι είπε για την αποβολή του (ΒΙΝΤΕΟ)
29.05.2026 - 21:44
Δείτε τι δήλωσε στον Alpha Κύπρου ο προπονητής της Πάφος FC, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο τίτλος. Ήταν μία δύσκολησεζόνγια τηνομάδα και αυτός ο τίτλοςδίνει χαράστηνομάδα, στονκόσμο, σε εμάς, στη διοίκηση, σε όλους και θα παλέψουμε στο Europa League. Ρίσκαρα πολλά για να έρθω στην Κύπρο και να υπογράψω για ένα μήνα. Με βοήθησαν οι παίκτες να πάρουμε το κύπελλο. Αν είναι στο χέρι μου, θέλω να μείνω στην Πάφο».
Για το τι έγινε με την ένταση στο τέλος:«Πήγα να χωρίσω τον Μοράις με κάποιον από τον πάγκο του Απόλλωνα, άκουσα κι εγώ κάτι στο αυτί μου, αντέδρασα και αποβλήθηκα».
Η Γιουβέντους έπεσε σε έναν εξαιρετικό Καπρίλε, ο οποιος κατέβασε «ρολά», έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι και η ομάδα της Σαρδηνίας, παρέμεινε 4η και άφησε τους «μπιανκονέρι» στην 6η θέση!