Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκίνησε τις ασκήσεις επί χάρτου η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Έλειπαν μερικοί διεθνείς παίχτες, αλλά επειδή δεν είναι βασικά στελέχη της ομάδας, ο Σωφρόνης Αυγουστή μπόρεσε και «δούλεψε» το πλάνο που θα κατεβάσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με στόχο τη νίκη. Θα το κάνει πιο έντονα τις επόμενες μια-δυο μέρες.  Αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Το ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα του Ρόνι Λέβι, είναι γεγονός που το έχουν στο μυαλό τους οι τεχνικοί υπεύθυνοι. Είναι λογικό να ακολουθηθεί συγκεκριμένη τακτική, σε σχέση με τον τρόπο που θα βγαίνει μπροστά η ομάδα, ούτως ώστε να καταφέρνει να «σπάζει» την άμυνα-μπετόν των αντιπάλων. Έχει ένα δυνατό προσόν άλλωστε ο φετινός Απόλλωνας, το οποίο το κουβαλάει από πέρσι. Σκοράρει εύκολα, όποια ομάδα κι αν έχει απέναντι του. Αυτό φάνηκε στους πρόσφατους αγώνες στον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Ληγκ, με την Λυόν και την Έβερτον. Για τις επιλογές που θα κάνει η τεχνική ηγεσία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, δεν μπορούν να γίνει ασφαλείς εκτιμήσεις. Στο κέντρο της άμυνας θεωρείται δεδομένο ότι θα επαναφέρει τον Γιούστε, αφήνοντας στον πάγκο τον Πιτσιάν. Στη μεσαία γραμμή, «παίζεται» η θέση του επιτελικού μεταξύ Ντα Σίλβα και Μαρτίνες. Στην μπροστινή γραμμή, ίσως επανέλθει ο Μάγκλιτσα σε ρόλο φουνταριστού. Τις δυο θέσεις στα «φτερά» διεκδικούν οι Σκέμπρι, Γιάκολις και Σαρδινέρο. Ο εκ των αρχηγών Φώτης Παπουλής, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ