Οριστικό: Χωρίς Σούνιτς και Σεμά στον τελικό της Παρασκευής η Πάφος!

Οριστικό: Χωρίς Σούνιτς και Σεμά στον τελικό της Παρασκευής η Πάφος!

Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα προκύπτουν για την Πάφο ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών της στελεχών.

Η διοίκηση της παφιακής ομάδας έλαβε επίσημη ενημέρωση ότι οι Σούνιτς και Σεμά οφείλουν να ενσωματωθούν άμεσα στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων για το Μουντιάλ, πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μια λύση, με αποτέλεσμα η Πάφος να παραταχθεί με δύο μεγάλα «μείον» στο καθοριστικό παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Τζιάμπος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Πόρτο

Ο Μιχάλης Τζιάμπος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Πόρτο

Ο 14χρονος Μιχάλης Τζιάμπος από τη Λάρνακα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διεθνές πρωτάθλημα Breaking που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία στις 27 Αυγούστου, στις ηλικίες 2008-12.