Με «Bangaranga» για την κούπα: Η νικήτρια της Eurovision ευχήθηκε στον Βεζένκοφ!

Με «Bangaranga» για την κούπα: Η νικήτρια της Eurovision ευχήθηκε στον Βεζένκοφ!

Η Ντάρα, νικήτρια της Eurovision με τη Βουλγαρία, ευχήθηκε στο Σάσα Βεζένκοφ να κατακτήσει την κούπα της Euroleague.

Η Βουλγαρία έκανε το «μπαμ» προ ημερών, νικώντας στη Eurovision.

Η Ντάρα με το «Bangaranga» έκανε... χαμό και έφερε τον τίτλο στη χώρα της, ενώ πλέον ελπίζει το ίδιο να γίνει και με την κούπα της Ευρωλίγκας.

Πώς; Μα φυσικά μέσω του Σάσα Βεζένκοφ, στον οποίο και ευχήθηκε καλή τύχη για τον σημερινό τελικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Telekom Center».

«Εύχομαι καλή τύχη στον Σάσα Βεζένκοφ για σήμερα!! Πήγαινε να το πάρεις νικητή», έγραψε σε Insta story.

Συνόδευσε την ευχή με ένα λιοντάρι, αλλά και ένα στέμμα και τη σημαία της Βουλγαρίας...

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟ blooper του διαιτητή Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τον... πρόδωσαν τα περιορισμένα αγγλικά του!

ΕΠΙΚΟ blooper του διαιτητή Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τον... πρόδωσαν τα περιορισμένα αγγλικά του!

Επικό blooper στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2026, καθώς ο Βραζιλιάνος διαιτητής Σαμπάιο «κόλλησε» στα αγγλικά του on field review, χαρίζοντας viral στιγμή στο Μεξικό-Νότια Αφρική.

BEST OF THEMASPORTS