Η τελευταία αγωνιστική της La Liga ήταν δραματική. Μεταξύ άλλων στη Μαδρίτη, η Χετάφε έπαιζε τα ρέστα της για Ευρώπη και η Οσασούνα για την παραμονή στην κατηγορία.
Το ματς έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, με το αποτέλεσμα εν τέλει να μη χαλάει καμία από τις δύο ομάδες.
Η Χετάφε θα αγωνίζεται στο Conference League της νέας σεζόν, ενώ την ίδια ώρα η Οσασούνα παρέμεινε στη La Liga. Καθώς το παιχνίδι της Τζιρόνα με την Έλτσε έληξε τελικά με 1-1 και οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν.
Το τελευταίο σφύριγμα λοιπόν βρήκε τους οπαδούς της Χετάφε να... μπουκάρουν στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας σαν τρελοί το επίτευγμα της ομάδας τους.
Όταν τελείωσε και το Τζιρόνα-Έλτσε, όμως, η αγωνία από τα πρόσωπα των παικτών της Οσασούνα έφυγε και οι ποδοσφαιριστές έγιναν ένα κουβάρι με τους φίλους της... Χετάφε, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο, βέβαια!
Πηγή: sport-fm.gr