Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμών σε προεκλογικό υλικό υποψηφίων, με αφίσες και πινακίδες να γίνονται στόχος αγνώστων που τις καταστρέφουν με μπογιές.
Ανάμεσα στους υποψηφίους που επηρεάστηκαν είναι και ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος δημοσίευσε μέσω ανάρτησής του φωτογραφίες από κατεστραμμένες αφίσες του σε διάφορα σημεία της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχαν προκληθεί ζημιές και στο εκλογικό του επιτελείο.
Στο δημόσιο μήνυμά του ανέφερε:
«Μετά τα συνθήματα στο επιτελείο μου...
Μετά τα σπασμένα τζάμια...
Μετά τις μπογιές πάνω στις αφίσες μας...
Σήμερα ζήσαμε ακόμη μία επίθεση.
Κάποιοι δεν αντέχουν να ακούγεται άλλη φωνή.
Κάποιοι δεν αντέχουν τη δύναμη που αποκτά ο κόσμος όταν σηκώνει κεφάλι.
Και όταν δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν πολιτικά, καταφεύγουν στη βία, στις απειλές και στον τραμπουκισμό.
Ρωτώ λοιπόν ξεκάθαρα:
Αυτό δεν είναι φασισμός;
Τελικά ο φασισμός είναι κόκκινος;
Να το ξέρουν καλά.
Δεν με φοβίζουν. Δεν μας σταματούν.
Κάθε αφίσα που καταστρέφουν, κάθε επίθεση που κάνουν, πεισμώνει ακόμη περισσότερο εμένα και εκατοντάδες πολίτες που έχουν κουραστεί να βλέπουν τη δημοκρατία να φιμώνεται επιλεκτικά.
Η Λεμεσός δεν ανήκει στους τραμπούκους.
Ανήκει στους πολίτες που θέλουν να μιλούν ελεύθερα, χωρίς φόβο.
Την Κυριακή η απάντηση θα δοθεί δημοκρατικά.
Στην κάλπη.
Και θα είναι δυνατή».
Η ανάρτηση του:
Πηγή: www.Tothemaonline.com