Που βρίσκεται το θέμα ανέγερσης του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ…

Που βρίσκεται το θέμα ανέγερσης του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ…

Σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», αναφέρεται ότι οι διοικούντες την ΑΕΛ βρίσκονται σε αναμονή της έκδοσης πολεοδομικής άδειας για το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, παραπλεύρως του γηπέδου «Αλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Η άδεια θα εκδοθεί απο τον Δήμου Κουρίου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών χρόνων.

Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 18 μηνών και θα αφορά την κατασκευή δυο γηπεδων με φυσικό χλοοτάπητα και κερκίδες.

Η δεύτερη φάση, που προβλέπεται να διαρκέσει επίσης 1,5 χρόνο, περιλαμβάνει την ανέγερση κτιρίου, χώρων στάθμευσης και εσωτερικών διαδρόμων.

Το προπονητικό κέντρο, σύμφωνα με τα σχέδια, προβλέπεται να περιλαμβάνει και ξενώνες με δίκλινα και τετράκλινα δωμάτια για διαμονή των ποδοσφαιριστών.

Το έργο θα «φτιαχτεί» στο πλαίσιο των προδιαγραφών της ΟΥΕΦΑ.    

Φωτό: απο την ιστοσελίδα politis.com.cy

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΕΛ, ετών 96! - Η ιστορία της ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου 1930... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΛ, ετών 96! - Η ιστορία της ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου 1930... (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σωματείο της ΑΕΛ, ένα από τα πιο ιστορικά της Κύπρου, συμπληρώνει σήμερα (04/10/2024) 96 χρόνια ζωής.