ΡΩΣΤΑΝΤΗΣ: «Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή - Δεν θα πει κανείς ότι αππώθηκαν τα παιδιά μετά το αήττητο»

ΡΩΣΤΑΝΤΗΣ: «Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή - Δεν θα πει κανείς ότι αππώθηκαν τα παιδιά μετά το αήττητο»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Freedom24 Krasava ΕΝΥ, Κωνσταντίνος Ρωσταντής, στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Αναλυτικά:

«Είναι μία δύσκολη ήττα για εμάς. Ήταν δύσκολη, γιατί ενώ επιστρέψαμε μετά το 1-0, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε την ήττα. Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή. Αυτά που είπαμε τα εφαρμόσαμε. Είπαμε ότι στα τελευταία παιχνίδια θα κάνουμε αλλαγές και θα πάρουν ευκαιρία όλα τα παιδιά. Θέλαμε την πρωτιά. Το πλάνο παρέμεινε το ίδιο όποιος κι αν παίζει και είχαμε διάθεση. Όλοι είναι θεωρητικά ισάξιοι, έχουμε ποιότητα, αλλά δεν μας βγήκε σήμερα. Δυστυχώς ισοφαριστήκαμε την ώρα που κάναμε τις αλλαγές και μετά πήραμε την κάτω βόλτα. Δεν θα πει κανείς ότι αππώθηκαν τα παιδιά μετά το αήττητο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία που είχαν και την προσπάθειά τους μέχρι τώρα. Μπράβο στην Ανόρθωση, είχε ψυχή και έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν στο τελευταίο μας παιχνίδι, για να τελειώσει όμορφα το φετινό ταξίδι».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1: Δεύτερη σερί ήττα για τους πράσινους

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1: Δεύτερη σερί ήττα για τους πράσινους

Η Ομόνοια δεχθηκε την ήττα με 3-1 από την Ναϊμέγκεν στο Goffertstadion στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της league phase του Europa League. Δεύτερη σερί ήττα για τους πράσινους στην κυρίως φάση του θεσμού. Στους 6 βαθμούς η Ομόνοια, στους 7 η Ναϊμέγκεν