Overlap: Η «καταπράσινη» επιστροφή, το double entry του Κασκαούνια και το πάρτι για την Πρωταθλήτρια Ομόνοια
06.05.2026 - 17:38
Η αθλητική εκπομπή Overlap επέστρεψε με το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο της χρονιάς, σε ένα σκηνικό εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα αφιερωμένο στην πρωταθλήτρια Ομόνοια.
Η έναρξη της εκπομπής έγινε… δύο φορές, καθώς ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, μετέτρεψε το στούντιο σε…φιέστα.
Εξοπλισμένος με σημαίες, κασκόλ και φανέλες, απαίτησε να στηθεί εκ νέου η έναρξη, διαμορφώνοντας ένα «καταπράσινο» σκηνικό που έδωσε ξεχωριστό τόνο στο επεισόδιο.
Η εκπομπή κινήθηκε σε έντονους ρυθμούς, με άφθονο γέλιο και ανατρεπτικές στιγμές, ενώ τα πειράγματα μεταξύ των παρουσιαστών – με αποδέκτη κυρίως τον Βάσσο Ηλιάδη – δεν έλειψαν, ενισχύοντας το ψυχαγωγικό στοιχείο. Μετά από ένα εκτενές αφιέρωμα περίπου μισής ώρας στην πρωταθλήτρια Ομόνοια, η συζήτηση μεταφέρθηκε στην αγωνιστική δράση της εβδομάδας, με σχολιασμό των σημαντικότερων εξελίξεων.
Ξεχωριστή θέση είχε και αυτή τη φορά το «Καφενείο του Χαμπή», το οποίο επικεντρώθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στο ΓΣΠ μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ανοίγοντας συζήτηση γύρω από τα γεγονότα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για την πρωταθλήτρια Ομόνοια.
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που φιλοξενούνται στο βόρειο πέταλο του σταδίου «Αλφαμέγα» στο αποψινό ματς με αντίπαλο τον Άρη, ανέβασαν στο Β' ημίχρονο ένα πανό με το μήνυμα: «Αντώνη αλάνι στο πέταλο και πάλι».