ΡΟΘΑΔΑ: «Φαινόταν ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια και κάναμε εμείς το λάθος»

ΡΟΘΑΔΑ: «Φαινόταν ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια και κάναμε εμείς το λάθος»

Όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Χάβι Ροθάδα μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

«Στο πρώτο ημίχρονο μας δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, χάναμε εύκολα την κατοχή, δυσκολευόμαστε να την κρατήσουμε, να την κυκλοφορήσουμε και να τη φέρουμε κοντά στην  αντίπαλη περιοχή. Μας έλειψαν γενικά πολλά, ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος σε αυτό το διάστημα, εμείς δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι σε κάποιους τομείς, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε ενέργεια ούτε νοητικά ήμασταν όπως έπρεπε. Το παιχνίδι  φαινόταν ότι θα κρινόταν στη λεπτομέρεια, κάναμε το λάθος, δεχτήκαμε το γκολ και ηττηθήκαμε. Ασφαλώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι για την εικόνα μας στο σημερινό παιχνίδι»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Καμπάνα» από την UEFA στη Μαρσέιγ

«Καμπάνα» από την UEFA στη Μαρσέιγ

Η UEFA επέβαλε ποινές στη Μαρσέιγ λόγω παραβιάσεων των «φωκαέων» στους κανονισμούς οικονομικής βιωσιμότητας και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ και μονοετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό με τριετή αναστολή.