Ο «Spider-Μan» σκοτώθηκε! Ποιος ήταν ο viral αναρριχητής που έπεσε σε κρατήρα ηφαιστείου
Έπεσε από μεγάλο ύψος και το βίντεο είναι σοκαριστικό. Ο Αλ-Κακά μπιν Αντέρ, γνωστός και ως Spider-Μan της Υεμένης, είναι νεκρός.




Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, αμέσως μετά την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ, ότι η μπάλα για το μέλλον του στον Απόλλωνα, βρίσκεται στα πόδια του προέδρου και του προπονητή.
Χθες υπήρξε σχόλιο, για την συγκεκριμένη τοποθέτηση, από τον εκπρόσωπο τύπου των κυανολεύκων Φανούρη Κωνσταντίνου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).
Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στα «θέλω» του παίχτη και στο «πακέτο» της πρότασης που του έγινε από τη διοίκηση.
Πληροφορίες φέρουν τον Μάρκες, να ζητά γύρω στο μισό εκατομμύριο ετησίως, με την προσφορά που του έγινε να είναι 330 χιλιάδες ευρώ.
Κυκλοφορούν ταυτόχρονα διάφορα, ότι ο Πορτογάλος φορ εξετάζει προτάσεις από άλλες δυο κυπριακές ομάδες. Εμείς δεν κατέχουμε «καρατσεκαρισμένη» πληροφορία, ότι άλλη ομάδα της νήσου, έχει κοινοποιήσει συγκεκριμένη πρόταση στον παίχτη.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις