Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την αποψινό αγώνα Βέγιο-Κύπρος τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών των ομάδων μας, και όπως όλοι οι προπονητές έτσι και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ περιμένει τους δικούς του παίχτες να γυρίσουν. Με την επιστροφή των διεθνών θα...γεμίσει το «οπλοστάσιο» του Βάσκου τεχνικού, και θα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του με περισσότερες επιλογές ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τον μήνα Οκτώμβριο η ΑΕΚ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια με Άρη εκτός, με ΑΠΟΕΛ εντός και μετά δύο συνεχόμενα εκτός με Δόξα και Αλκή. Από αυτά, στα τρια, θεωρητικά είναι φαβορί και το άλλο είναι το εντός έδρας ντέρμπι της Αρένα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιδιάκεθ ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της η ομάδα, να αυξήσει τα καλά διαστήματα και να μειώσει τα νεκρά. Σίγουρα η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση, όμως σημασία έχει πως η ΑΕΚ πήρε ένα πόντο και αν δεν μαζεύεις πόντους...τότε έχεις πρόβλημα. Τίποτα δεν χάθηκε για την ομάδα της Λάρνακας, όμως αναμφίβολα πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα. Επόμενο παιχνίδι λοιπόν για τους κιτρινοπράσινους το Σάββατο κόντρα στον Άρη στο τσίρειο στάδιο (14/10, 20:00) και οι τρεις πόντοι αποτελούν...μονόδρομο για το συγκρότημα του Ιδιάκεθ. Τρια συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πολλά για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, και αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο ματς που έρχεται, πρέπει η ΑΕΚ να βρει τρόπους να επανέλθει στις νίκες. Είναι αρκετά νωρίς να κάνουμε προβλέψεις για την αρχική εντεκάδα, έτσι και αλλιώς εν τη απουσία των διεθνών όποια πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Από την άλλη είναι ευρέως γνωστό ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει και τους έντεκα που θα ξεκινήσει ο Ιδιάκεθ σε οποιοδήποτε ματς, μιας και είναι απρόβλεπτος προπονητής και αρέσκεται σε εκπλήξεις και όσον αφορά τα πρόσωπα αλλά και όσον αφορά τον σχηματισμό.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ