Πρόβα στέψης για το «τριφύλλι» και μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Πρόβα στέψης για το «τριφύλλι» και μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Με την τεράστια ανατροπή και το «διπλό» της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» πλέον κρατούν το στέμμα στα χέρια τους, καθώς με νίκη επί του Άρη το ερχόμενο Σάββατο, θα πανηγυρίσουν και επίσημα το 22ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μετατρέποντας την πρεμιέρα του β' γύρου σε ένα ατελείωτο πάρτι.

Την ίδια ώρα, ο ΑΠΟΕΛ υπέστη «ψυχρολουσία» στις καθυστερήσεις, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την 4η θέση και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος. Η Πάφος FC αντέδρασε στο τέλος και διατήρησε το μαξιλαράκι των έξι βαθμών και παραμένει το φαβορί για την τετράδα. Πλέον, οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για τον «τελικό» της Τετάρτης στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου.

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο πότε θα γίνει η μαθηματική στέψη των «πρασίνων», αλλά και στη μεγάλη μάχη που μαίνεται για τις θέσεις 2 έως 4, που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον των υπολοίπων.

ΑΕΚ  – Άρης 2-0
ΑΠΟΕΛ – Πάφος F.C 3-3
Απόλλων – Ομόνοια 2-3

(6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Σάββατο, 2 Μαΐου
19:00 Ομόνοια  – Άρης
Κυριακή, 3 Μαΐου
17:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ
19:00 Απόλλων – Πάφος FC

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Κλείδωσε» το Champions League και για τη νέα σεζόν η Βιγιαρεάλ - ΣΟΚ στο 90'+9' για τη Σεβίλλη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Κλείδωσε» το Champions League και για τη νέα σεζόν η Βιγιαρεάλ - ΣΟΚ στο 90'+9' για τη Σεβίλλη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να χάσει αυτό το «εισιτήριο» η Βιγιαρεάλ για την παρουσία της στο Champions League σε δεύτερη διαδοχική σεζόν μετά και το 2-1 επί της Θέλτα!

BEST OF THEMASPORTS