Ύμνοι Ντε Γιονγκ για Μέσι: «Δεν πιστεύω ότι θα δω ποτέ κάποιον άλλον να φτάνει στο επίπεδό του» - Τι είπε για τον Γιαμάλ

Ύμνοι Ντε Γιονγκ για Μέσι: «Δεν πιστεύω ότι θα δω ποτέ κάποιον άλλον να φτάνει στο επίπεδό του» - Τι είπε για τον Γιαμάλ

Ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Αργεντινό στην Μπαρτσελόνα.

Συνέντευξη σε ολλανδική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, που ρωτήθηκε για την ποιότητα του Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα.

Ο κεντρικός χαφ των «μπλαουγκράνα» μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και ουδείς άλλος πλησιάζει το επίπεδό του.

Όσον αφορά τον Λαμίν Γιαμάλ, ευχήθηκε να καταφέρει να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου!

«Μιλώντας για μένα, δεν πιστεύω ότι θα δω ποτέ κάποιον άλλον να φτάνει στο επίπεδο του Λιονέλ Μέσι. Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει απίστευτο ταλέντο, μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και μπορεί να το κάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Όμως παρακολουθώ από μικρός τον Μέσι να αγωνίζεται και είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει ποτέ, κανένας άλλος παίκτης δεν πλησιάζει καν στο επίπεδό του. Αλλά ελπίζω ο Λαμίν Γιαμάλ να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Γιονγκ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φέτος άρχισε να «παράγει» έργο ο Εσκρίτσε!

Φέτος άρχισε να «παράγει» έργο ο Εσκρίτσε!

Πρόσωπα του ψεσινού επιτυχημένου αγώνα με την Ανόρθωση, ήταν οι δυο σκόρερ Γκάρι Ροντρίγκεζ και Άλεν Όζμπολντ. Όποιος κάτσει να δει τις σημαντικότερες φάσεις της συνάντησης, ίσως να συμφωνήσει μαζί μας, ότι πολυτιμότερος παίχτης ήταν ο 35χρονος Καποβερντινός διεθνής.