Τέταρτη σερί ήττα στη La Liga για την Ατλέτικο Μαδρίτης, «στραβοπάτησε» στην έδρα της Έλτσε

Τέταρτη σερί ήττα στη La Liga για την Ατλέτικο Μαδρίτης, «στραβοπάτησε» στην έδρα της Έλτσε

Παρότι προηγήθηκε νωρίς στην έδρα της Έλτσε, η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε με παίκτη λιγότερο από 30' και τελικά έχασε με 3-2, γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική ήττα της στη La Liga!

Ηττήθηκε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική της ισπανικής La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης!

 

Παρότι προηγήθηκε στο 10ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησής της με την Έλτσε, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πλήρωσε το ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 30' λόγω αποβολής του Αλμάδα και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2.

Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι πριν από μερικές μέρες ηττήθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Σοσιεδάδ, έμειναν χωρίς βαθμό για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική και έμειναν 4 βαθμούς μακριά από την 3η της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ, η οποία έχει δώσει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η Έλτσε πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και ξέφυγε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό του ματς, μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση την οποία ολοκλήρωσε ιδανικά ο Νίκο, μετά από ασίστ-τακουνάκι του Μεντόσα, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα και να ισοφαρίζουν στο 18' με γκολ του Αφενγκρούμπερ.

Στο 30΄ο Αλμάδα έχασε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του και στη συνέχεια έκανε πέναλτι, βλέποντας και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, με τον Αντρέ Σίλβα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-1, ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Νίκο βρήκε ξανά δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ωστόσο, η Έλτσε είχε τον πρώτο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά βρήκε το νικητήριο για εκείνη γκολ στο 75ο λεπτό, όταν μετά από μια εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Όμπλακ, ο Σίλβα διαμόρφωσε το 3-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Τρίτη (21/04)
Μαγιόρκα-Βαλένθια 1-1
(49' Σάμου Κόστα - 67' Σαντίκ)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Οσασούνα 1-0
(16' Γκουρουθέτα)
Τζιρόνα-Μπέτις 2-3
(7' Τσιγκάνκοφ, 67' πεν. Ουναΐ - 23' Ρόκα, 63' Εζαλζουλί, 80' Ρικέλμε)
Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές 2-1
(30' Εμπαπέ, 50' Βινίσιους - 90'+3' Μαρτίνεθ)

Τετάρτη (22/04)
Έλτσε-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2
(18' Αφενγκρούμπερ, 33' πεν, 75' Σίλβα - 10', 34' Νίκο)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Χετάφε (21:00)
Μπαρτσελόνα-Θέλτα (22:30)

Πέμπτη (23/03)
Λεβάντε-Σεβίλλη (20:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Εσπανιόλ (21:00)
Οβιέδο-Βιγιαρεάλ (22:30)

Το πρόγραμμα της επόμενης (32ης) αγωνιστικής:

Παρασκευή (24/04)
Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Σάββατο (25/04)
Αλαβές-Μαγιόρκα (15:00)
Χετάφε-Μπαρτσελόνα (17:15)
Βαλένθια-Τζιρόνα (19:30)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Κυριακή (26/04)
Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Σοσιεδάδ (15:00)
Οβιέδο-Έλτσε (17:15)
Οσασούνα-Σεβίλλη (19:30)
Βιγιαρεάλ-Θέλτα (22:00)

Δευτέρα (27/04)
Εσπανιόλ-Λεβάντε (22:00)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο αναπόφευκτος Κέιν έστειλε την Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου

Ο αναπόφευκτος Κέιν έστειλε την Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου

Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει για ένα ακόμη παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.