ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Ηλιόπουλο: Το «Αγάπα με» έπαιζε στα μεγάφωνα και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τραγουδούσε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Ηλιόπουλο: Το «Αγάπα με» έπαιζε στα μεγάφωνα και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τραγουδούσε!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε με πάθος το 3-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, τραγουδώντας το «Αγάπα με» από τη σουίτα του, την ώρα που το ίδιο κομμάτι έπαιζε στα μεγάφωνα της Allwyn Arena.

Η ΑΕΚ ζούσε… σε ρυθμούς γιορτής μετά το επιβλητικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να κλέβει την παράσταση στο φινάλε.

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, εμφανώς ενθουσιασμένος, τραγουδούσε το «Αγάπα με» από τη σουίτα του την ώρα που το ίδιο κομμάτι έπαιζε στα μεγάφωνα της Allwyn Arena, καθώς ο κόσμος αποχωρούσε πανηγυρίζοντας.

Μια εικόνα που αποτύπωνε απόλυτα το κλίμα ευφορίας μετά τη μεγάλη νίκη και το βήμα τίτλου.

sport-fm.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: BAΣΙΛΙΣΣΑ 78 ετών!

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η ιστορική 4η Ιουνίου 1948: BAΣΙΛΙΣΣΑ 78 ετών!

Στις 4 Ιουνίου του 1948, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Λευκωσίας, ή αλλιώς η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

BEST OF THEMASPORTS