Εικόνες που τρομάζουν: Συμπαίκτης του Ζάιρο έτρεξε πανικόβλητος για να πιάσει το φορείο! Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες που τρομάζουν: Συμπαίκτης του Ζάιρο έτρεξε πανικόβλητος για να πιάσει το φορείο! Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές εικόνες στο παιχνίδι ανάμεσα στην Αλ Αχλί και τη Τζόχορ Νταρούλ για το ασιατικό Champions League...

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο πρώην παίκτης της Πάφου και νυν της Τζόχορ Νταρούλ, Ζάιρο Ντα Σίλβα, δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι με τις τάπες (!) από τον Μαϊράσι - που προσπάθησε με πολύ άτσαλο τρόπο και «εγκληματικό» τρόπο να διώξει την μπάλα με ψαλιδάκι - και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού στο γήπεδο, με τους παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων να προσπαθούν έντρομοι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί και να καλέσουν άμεσα τα ιατρικά τιμ.

Μάλιστα, ένας από τους συμπαίκτες του Ζάιρο έτρεξε έντρομος και πανικόβλητος για να... μαζέψει άρον-άρον το φορείο και να το πάρει στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο 33χρονος Βραζιλιάνος φορ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Η σχετική ενημέρωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΖΑΙΡΟ: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον πρώην της Πάφου - Έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση ΚΟΠ: Αναβολή αγώνων λόγω σκόνης

Ανακοίνωση ΚΟΠ: Αναβολή αγώνων λόγω σκόνης

Οι πολύ υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης που παρατηρούνται στην ατμόσφαιρα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, έφεραν και τις πρώτες αναβολές σημερινών (18/04) ποδοσφαιρικών αγώνων.

BEST OF THEMASPORTS