Το εγχείρημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν σκεφτεί κανείς πως σε μια μέρα που η ΑΕΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον τρία γκολ για να στείλει έστω στην παράταση το ματς, δεν θα έχει διαθέσιμο τον πρώτο της σκόρερ.
Ο Γιόβιτς με την κάρτα που δέχτηκε στο Βαγέκας έθεσε τον εαυτό του εκτός ματς, ενώ εκτός ματς είναι και ο Μάνταλος ο οποίος είναι τραυματίας.
Κάπου εδώ μπαίνει και ένας αστερίσκος για τον Μαρίν ο οποίος προπονείται μεν, ωστόσο η κατάστασή του είναι κάπως εύθραυστη αν σκεφτεί κανείς ότι επιβαρύνθηκε από τα 45 λεπτά συμμετοχής στη Μαδρίτη και θα χρειαστεί και στα δυο ματς που ακολουθούν με Ράγιο Βαγεκάνο και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως και να το κάνουμε η κατάσταση δεν είναι απλή και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Υπάρχουν όμως κάποιες.
Και όσο υπάρχουν αυτές οι έστω και… κάποιες πιθανότητες, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τις ματώσει, να βγάλει από τη μύγα ξίγκι και όπου φτάσει.
Οι δηλώσεις των Νίκολιτς και Ρέλβας στη συνέντευξη Τύπου είναι ενδεικτικές. Ο Σέρβος υπενθύμισε το fight, believe, never give up, ο Πορτογάλος έδωσε το στίγμα της πίστης της ομάδας και χαροποίησε τον προπονητή του.
Ούτως ή άλλως αυτή είναι η ζωή της «Ένωσης» φέτος, όπου η πορεία της έχει γραφτεί από διάφορων ειδών υπερβάσεις. Τώρα χρειάζεται άλλη μια και ίσως δυσκολότερη από όλες δεδομένων των συνθηκών.
Η ομάδα το πιστεύει, η Φιλαδέλφεια θα βράζει και η προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα για τον κοινό σκοπό υπάρχει η διάθεση να σκεπάσει τα πάντα. Το αν θα τα καταφέρει η ΑΕΚ θα το ξέρουμε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.
Το ότι η ομάδα είναι ταγμένη να αφήσει την ψυχή της στο γρασίδι και ο κόσμος θα καταθέσει τα λαρύγγια του στα τσιμέντα της Φιλαδέλφειας μπορούμε να το πούμε με σιγουριά από τώρα. Κι αν μας αντέξει το σχοινί θα φανεί στο χειροκρότημα.
Πηγή: monobala.gr