Ο Σλοτ είναι... αλλού: «Το μέλλον της Λίβερπουλ διαγράφεται λαμπρό»

Ο Σλοτ είναι... αλλού: «Το μέλλον της Λίβερπουλ διαγράφεται λαμπρό»

Ο Άρνε Σλοτ παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League με 4-0 συνολικό σκορ, ο ίδιος με δηλώσεις του φαίνεται πως παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, γνωρίζοντας νέα ήττα με 0-2 στο Άνφιλντ, χάρις στα δύο γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας του Μερσεϊσάιντ εμφανίστηκε ψύχραιμος και αισιόδοξος, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να επικεντρωθεί στους στόχους που απομένουν μέσα στη σεζόν.

Όπως ανέφερε, πλέον η προσοχή στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και στη μάχη για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα της Premier League, η οποία εξασφαλίζει εισιτήριο για τη League Phase του επόμενου Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Φυσικά. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε τώρα τις επόμενες εβδομάδες, να στρέψουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Το καλό είναι ότι ο Άλεξ (Ίσακ) επέστρεψε, και μπορεί να συμμετέχει ενεργά».

«Πολλά έχουν ειπωθεί όπως ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Ο σύλλογος έχει πουλήσει 8-10 παίκτες για να βγάλει χρήματα και να υπογράψει πέντε περίπου πολύ ταλαντούχους παίκτες».

«Πρέπει να πουλήσουμε για να αγοράσουμε. Χάνουμε μερικούς παίκτες με ελεύθερη μεταγραφή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση το καλοκαίρι, αλλά ο σύλλογος έχει δείξει ότι αυτό το μοντέλο λειτουργεί.

Όπως έχω πει πολλές φορές, το μέλλον διαγράφεται πολύ λαμπρό για αυτήν την ομάδα, ειδικά αν μπορέσουμε να υπογράψουμε παίκτες μετά την αποχώρηση καλών παικτών αυτό το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Ολλανδός.

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φανούριος: «Το λιμάνι του καθενός δεν το ξέρει κανένας – Νιώθει ανίκητος ο Απόλλωνας»

Φανούριος: «Το λιμάνι του καθενός δεν το ξέρει κανένας – Νιώθει ανίκητος ο Απόλλωνας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Supersport 104 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.